,

Zomerse sfeer ook in huis na een waanzinnige vakantie

Ontspannen starten na de vakantie?

Ontspan thuis in HKLiving hanging chair

HKLiving hangstoel gewoon lekker in huis!

En dan begint alles weer. Natuurlijk wil je die relaxte vakantiesfeer en dat ontspannen gevoel zo lang mogelijk vasthouden. Die mooie omgeving die al langzaam naar achter verdwijnt in je hoofd. De kleur van de natuur, de opkomende zon, de schittering van het water, de geur van vers gemaaid gras in je neus, heerlijk! Dat ontspannen gevoel, daar wil je nog heel lang van genieten. Hoe krijg je die sfeer nou thuis ook voor elkaar zonder meteen veel geld uit te geven?

Charles and Eames schommelstoel

Heerlijke zomersfeer met schommelstoel in huis

Enkele kleine aanpassingen

Natuurlijk is dat lastig als er thuis weer gewerkt moet worden en er weer kinderen naar school gaan. Maar met hier en daar wat kleine aanpassingen krijg je thuis net zo’n heerlijke ontspannen sfeer. Heb je er wel eens aan gedacht om je buitenmeubels binnen te zetten?

Een ontspannen gevoel

plaids om te combineren en relaxen

Super zachte plaids van Be Pure Home om onder te genieten

Meerdere tinten wit in combinatie met hout en linnen, dat zijn de basis kernwoorden waarmee je een rustige strandsfeer in huis creëert. Hang over de bank heerlijke grote plaids, onder andere te koop vanaf €49,95 bij Basic Label in Hoorn. Als het straks wat koeler wordt kun je hier ook heerlijk onder wegkruipen. Heb je buiten zo’n relaxte schommelstoel staan? Zet die gewoon lekker binnen! Ogen dicht en ineens ben je weer aan dat prachtige strand met fantastisch uitzicht.

Is die hangstoel niet zo jou ding?

 

Zitje met gedroogde tak in mand van HKLiving

zomersfeer met prachtige gedroogde tak

Maak dan een eyecatcher in de hal of in een hoekje van de woonkamer. Dit kun je makkelijk doen door een mooie tak ergens neer te zetten. Misschien heb je wel een prachtig exemplaar meegenomen van vakantie. Droog de tak, eventueel kun je deze in een kleur spuiten die past bij jouw woonkamer. Zet de tak in een mooie mand en die blikvanger is niet te missen!