,

Waanzinnig Interieur & Silo6 in herfstsfeer

Is jouw woonkamer al in herfstsfeer?

Is jouw woonkamer nog niet helemaal klaar voor deze herfst maar weet je niet zo goed hoe je dat wel voor elkaar krijgt? Kijk dan mee met Waanzinnig Interieur en Silo6 voor super makkelijke styling tips. Met een aantal kleine aanpassingen in je kamer heb je een heerlijke herfstsfeer in huis.

de oude situatie

De woonkamer met gele en groene accessoires

Bekijk alle foto’s nog maar eens. De grote meubels zoals de bank het bureau en de salontafel staan er nog. Een paar toffe nieuwe kussens op de bank, een andere lamp en je hebt een compleet ander interieur. Hier kom jij de herfst wel mee door toch?!

Een kamer zonder sfeer

Langzaam worden de accessoires weggehaald

 

Rode accessoires worden toegevoegd

Hier en daar verschijnt al wat meer kleur!

Enkele andere accessoires geven een nieuwe look!

Zoals je kan zien hebben we hier de groene en gele accessoires vervangen voor rode en roze kleuren. Houdt je niet zo van rood of roze en wil je liever een andere kleur? Dan kies je toch gewoon zelf een kleur die wel mooi vindt. Zorg er wel voor dat deze kleur in meerdere spullen terug komt. Dus enkele kussens, een stoel of tafeltje. Durf ook eens iets groter te denken. Een lamp in een knalkleur is meteen een super toffe blikvanger!

Het eindresultaat

Een te gek schilderij in de goede kleur maakt het helemaal af

Het geheim is durven en gewoon doen!

Varieer met je accessoires gerust in meerdere tinten, dan maak je het allemaal niet zo serieus. Er moet tenslotte wel lekker geleefd worden! Organiseer met een aantal vriendinnen gewoon een ruilmiddag! Als iedere vriendin nog iemand meeneemt kun je zelfs spullen ruilen die je nog niet kent. Super gezellig en ook jouw mooie kussens krijgen een leuk tweede leven.