,

Waanzinnige warme najaarskleuren

Lekker waanzinnig warme producten voor thuis op de bank!

salontafel sfeervol gestyled

warme sfeervolle muur, prachtige styling van de salontafel

De maand oktober is de Woonmaand!

Langzaamaan is het elke avond een beetje eerder donker geworden. De herfst is officieel begonnen en de klok gaat ook bijna weer een uur terug. Tijd om het binnen in huis weer lekker knus te maken met kaarsjes, gezellige dekens en de nieuwste kussens. Op de woonbeurs heb ik van alles gezien qua stijl en de nieuwste trends.

open haard met relaxplek
sfeervolle haard met heerlijke hangstoel

Flexa heeft deze maand de kleur Royal Intrigue uitgeroepen tot de kleur van de maand. Het is een warme donkerpaarse kleur met luxe uitstraling. Ik was zelf nog niet helemaal toe aan deze donkere kleuren, maar langzaam begin ik ook in een herfststemming te komen. Combineer de kleur Royal Intrigue met enkele paarse kaarsen of kussens en de herfst kan echt beginnen!

romantische slaap- badkamer

warm paars en de slaapkamer en badkamer

Vind je deze kleur wat te donker voor in de woonkamer of keuken? Wel eens aan je slaapkamer gedacht? Deze mooie diepe kleur brengt meteen sfeer, warmte en natuurlijk romantiek in je slaapkamer. Tegenwoordig breng je hier toch wat meer tijd door dan alleen maar met slapen. Wist je wel dat je een derde deel van je leven slaapt?! Dat mag dan toch echt wel in een mooie kamer!!

Recycle eens een ton

ton in nieuw jasje

recycle in waanzinnige style

Hou jij ervan om uniek en onderscheidend te zijn? Wil je iets authentieks en vol van karakter in huis hebben? Wel eens gedacht aan een gerecycled olievat? Bij Indusigns maken ze hiermee waanzinnige producten! Van oude vaten worden allemaal leuke stoere dingen gemaakt. Wat dacht je van een gave lamp of een kast. Of heb je liever een unieke stoere honden- of kattenmand? Zelfs stoelen met een bijpassende tafel behoort tot de mogelijkheden. Dus draag jij het milieu een warm hart toe? Geef dan een oude ton een nieuw leven. Gewoon bij jou thuis!