,

waanzinnige voorjaarstips 2016

En dan schijnt heel voorzichtig de zon heerlijk naar binnen…

Het voorjaar kriebelt in je neus en langzaam ruik je de lente overal om je heen. Tijd voor een frisse voorjaarssfeer in huis!
Pantone heeft de pasteltinten Rose Quartz en Serenity uitgeroepen tot DE kleuren van 2016. Als je hier geen voorjaarsgevoel van krijgt?! Of denk jij meteen gatver pastel? Wat jaren 50 zeg!! Nou niets is minder waar, deze kleuren zijn super hip en echt van nu. Lees verder om te zien hoe je deze kleuren nu in je interieur terug kan laten komen zonder dat je terug gaat in de tijd.

 

pastel in woonkamer, combineert met alles, zoet, wit, zacht.

Zachte pastellen in de woonkamer

Is pastel je te zoet?

Combineer de zachte pastellen met krachtige donkere kleuren zoals donkerblauw, donkergroen en misschien zelfs wel met zwart! Vind je deze kleuren te krachtig? Combineer de pastellen dan met houtsoorten zoals steigerhout. Maak een blikvanger van je deur en zet een steigerhouten schuifdeur van Loftdeur erin. Hiermee zorg je voor een echt wow effect! Vanaf €499,- heb je een uniek ontwerp van steigerhout, of van oude wagondelen in huis! Ook waanzinnig om er een rand van staal omheen te laten maken voor een unieke sfeer. Alles is mogelijk.

Schrijnwerk binnen schuifdeur, steigerhout, gebruikt hout, staal, loftdeur.

Stoere steigerhouten deuren in huis.

Accessoires of juist de bank in pasteltinten.

De muren in pastel te heftig? Maak een statement met de bank!! Of kies voor meerdere kussens op de bank, en wat leuke vaasjes hier en daar. Ze hebben leuke grafische vormen die echt helemaal van deze tijd zijn. Een bos tulpen in zachte pastelkleuren en klaar is jouw lentehuis.
Liever de slaapkamer een pastelkleur geven? Voor de slaapkamer zijn deze lieve zachte pastellen heel mooi te combineren met wit. Je geeft de ruimte hiermee een subtiele serene sfeer. Leg bijvoorbeeld eens een schapenvacht op de grond. Heerlijk zacht aan je voeten als je ’s morgens uit bed stapt. Ook een simpele truc is je dekbedovertrek aan passen in zachte tinten. Zo kom jij de lente wel door met zachte pastelkleuren.

grafisch, pastel, kleed, roze, eggchair, wit

Pastel roze bank, gecombineerd met grafisch kleed en hout.