,

Waanzinnige styling plannen voor elk budget

Zwarte bank met trendy accessoires

Elk seizoen andere accessoires?

Vind jij het ook zo leuk om elk seizoen een andere sfeer neer te zetten in huis? Minder leuk is dit voor je portemonnee natuurlijk. Daarom heb ik de oplossing voor elk budget. Ik start met de grootste uitdaging; zo min mogelijk uitgeven. Want ja zeg zou zelf, heb jij een geldboom in je tuin??

Heb je op zolder of in de kast ook nog spullen liggen die je eigenlijk niet meer zo mooi vind passen? Of heb je wel eens wat gekocht maar stond het toch niet zo mooi bij de rest in huis als je van te voren gedacht had? Organiseer een ruil avond!

Organiseer een gezellige ruilavond!

Het aller-leukste is natuurlijk om met je vrienden en vriendinnen een ruilavond te houden! Nog handiger is het om zoveel mogelijk mensen uit te nodigen. Want hoe meer spullen, hoe meer er te ruilen valt! En de spullen van je vriendinnen, die heb je vast al eens gezien. Je kan zelfs iedereen een eigen hapje of drankje laten meenemen. Hoe budget- vriendelijk wil je het hebben?!

Verder hebben tweedehands- en kringloop- winkels tegenwoordig een behoorlijke aantrekkingskracht. Of wat dacht je van de rommelmarkten die weer helemaal hip zijn. Wat voor een ander oude zooi is, daar kan voor jou net dat ene pareltje tussen zitten! Leuk om een paar oude vaasjes neer te zetten bij je nieuw geverfde muur. Het hoeft echt niet precies allemaal goed te passen. Het geeft juist meer sfeer als het niet al te stijfjes gestyled is. En zie je wel een mooie vaas, maar is de kleur niet goed? Verf je hem toch gewoon in de juiste kleur.

Marktplaats koopjes scoren?

Natuurlijk heb je wel eens op marktplaats gekeken. Hoe leuk is dat! Begin achteraan met zoeken, zo kom je uit bij mensen waarvan de spullen al langere tijd te koop staan. Met slim onderhandelen kun je misschien nog wel wat van de prijs afkrijgen.
Maak een oud kastje nieuw met een nieuwe kleur of behang. Helemaal perfect voor jouw eigen woning. Je hebt meteen iets in huis wat niemand anders heeft.

Ik ben benieuwd wat jij te ruilen hebt. Laat het me weten via Facebook of Twitter, of natuurlijk via een reactie onder de blog. Veel plezier met ruilen!