,

waanzinnige kersttips voor thuis

een kerstboom zonder naald uitval

Houten kerstbomen zorgen voor een stoere kesrtsfeer

Dan is het alweer zover, de gezellige kerstdagen zitten er weer aan te komen. Zin om de kerstboom neer te zetten of juist helemaal niet? Ben je uitgekeken op je versiering van vorig jaar? Versier die ballen met je eigen twist, dip ze in glitter of omwikkel ze met stoer touw. Kleine moeite, en groot resultaat! Denk gewoon lekker makkelijk, laat wat led- verlichting samen met een groene tak in een lege wijnfles zakken. Zet dan enkele flessen bij elkaar op een schaal, leg hier wat ballen losjes bij en klaar is jouw kerstsfeer! Het genieten kan beginnen. Geen zin om je boom van zolder te halen? Of liever geen gedoe met al die naalden? Hang je kerstdecoraties aan touwtjes aan een ladder.

 

Een unieke kersttafel gedekt met een klein budget.

Kleurtrend-Warm-Winterglow

kleine styling ideeën voor thuis

Mag jij aan de slag voor een kerstdiner voor je familie of vrienden? Dan mag een gezellig gedekte tafel natuurlijk niet ontbreken. Dit hoeft echt geen uren te duren, deze tijd heb je waarschijnlijk al nodig in de keuken. Met een paar kleine versiersels heb jij al een super gezellige sfeer!
Dip de wijnglazen eerst in de lijm en bestrooi ze dan met glitterverf, leg een mooie kerstbal naast ieders bord. Op het kerstservet leg je een kleine houten kerstboom van de Hema, eventueel geverfd met krijtverf. Hierop zet je al de namen van je gasten, weten ze meteen waar ze mogen zitten! Nog een paar slingers aan je lamp, wat lintjes om het bestek en voila, je tafel ziet er waanzinnig uit! Wil je nog wat extra’s? Een houten plankje onder alle borden is helemaal hip! Deze kun je bij de Xenos kopen voor een paar euro.

Alvast een kleine tip voor 2015!

kleur van 2015

warm koper in je interieur

We blikken alvast een beetje vooruit naar 2015 met de nieuwste kleuren.

Copper Orange namelijk DE kleur van het jaar 2015!

Koper zagen we al langer in het interieur. Koperen lampen, schalen en zelfs manden kun je in koperen uitvoering krijgen. Helemaal hip! En nu mag je dus ook los op je muren. Leuk! Een warme kleur, perfect te combineren met allerlei andere kleuren, want je hele woonkamer in koper wordt wel erg veel van het goede. Denk eens aan fris lichtblauw of gewoon wit. Mooie krachtige combinatie waar je niet op uitgekeken raakt. Maar ook verrassend mooi met neutrale kleuren en met hout.

Wij wensen iedereen waanzinnige feestdagen met elkaar!