,

Waanzinnige interieur plannen voor de voorjaarsvakantie

Heb jij al waanzinnige plannen voor in de voorjaarsvakantie?

Ga je lekker weg of heb je eindelijk een paar dagen vrij om iets leuks te doen in huis? Staat dat muurtje verven nou nog steeds hoog op je verlanglijstje? Nou hup trek de stoute schoenen aan en ga lekker aan de slag. Als het gedaan is heb je een heerlijk voldaan gevoel, maar wat nog leuker is, je kan elke dag genieten van je mooiste kleur! Volgens Flexa is DE kleur van deze maand Passionate Kiss.
Het is tenslotte nog steeds de maand van de liefde toch?!

Spelen met knalkleuren

In plaats van een hele muur is het ook tof om een oud kastje een knalkleur te geven. Heb jij nog een erfstuk liggen en wil je deze niet weg doen, maar weet je niet goed hoe het in je interieur past? Kies een kleur die je al in je huis gebruikt en verf je kastje in dezelfde kleur. Is de kleur te heftig? Kies dan een kleur die in dezelfde kleurlijn ligt maar een paar tinten lichter. Of als de kleur in huis niet heftig genoeg is voor een kastje, kies een aantal tinten feller. Bij verfzaken kunnen ze je hier goed adviseren als je er zelf niet uitkomt.
 

Schilder je erfstuk, of koop een tweedehandsje

Ben je zelf niet in het bezit van zo’n erfstuk, of kun je het niet over je hart verkrijgen om deze te verven? Dan is de kringloopwinkel of marktplaats een goede optie. Ik heb pas voor een vriendin een nieuwe tafel voor in haar kantoor uitgezocht. Het is een oude grenen tafel, gescoord op marktplaats. Hou onze site en Facebook in de gaten als je benieuwd bent hoe deze tafel gaat worden!