,

waanzinnige foto’s op je wand

Zin in woonbeurs inspiratie in de Rai?

En dan is het alweer zover!! Volgende week begint de Woonbeurs 2014! Ga jij naar de Rai in Amsterdam om inspiratie op te doen of gewoon naar de woonbeurs voor de gezelligheid? Ik ga in ieder geval, en ik ga jullie uiteraard op de hoogte houden van  welke producten er nieuw zijn via de blog en Facebook. Daarnaast zal ik met jullie delen welke musthaves je absoluut niet mag missen. Ik heb er ontzettend veel zin in.

woonbeurs 201414 RAI Amsterdam

Een Ogu op de muur? wat is dat dan?

Wil jij ook nog wel wat langer nagenieten van je vakantiefoto’s maar weet je niet zo goed hoe? Of wil je juist je foto’s op een bijzondere manier laten zien?

Want uitprinten, tja dat doe je natuurlijk niet meer. Op de computer of op een stick, dan kun je er niet echt van genieten.
Er is een nieuwe oplossing! Wat dacht je van een stoere wanddecoratie genaamd Ogu? Dit is een nieuwe trend en hiermee kun je een eigen collage maken. Zelfs voor mensen die twee linkerhanden hebben is dit makkelijk om te doen. Er komt namelijk geen boormachine aan te pas.

natuurfoto's in natuurtinten op ogu

Ogu voorbeeld natuurfoto’s

Maak je Ogu passend in jouw huis:

Op de site van Ogu Lifestyle kies je een model Ogu waarin je de foto’s wilt hebben. Je kan elke foto op een eigen vlak zetten, maar ook leuk om je foto over twee of meer vlakken te plaatsen. Of zelfs één foto over de hele wanddecoratie!
Het enige wat jij hoeft te doen thuis is de poster recht op de muur te plakken. Druk de tape aan en verwijder de randen. Klaar is jou unieke fotocollage!
Heb je zelf geen mooie foto’s gemaakt? Geen paniek, er staat prachtige voorbeelden op de site die je zo kan bestellen. Misschien inspireert de site je wel om nog eens kritisch door je eigen foto’s te bladeren.

Om het helemaal af te maken schilder je de muur waarop de OGU komt in een bijpassende kleur. Of kies voor meer aandacht juist een kleur die contrasteert!
Wil je de Ogu in het echt zien? Op de woonbeurs bij de stand van 101woonideeën hangt er een!! Veel plezier, en laat je me weten wat je van de woonbeurs vond?

detail foto materiaal ogu

close-up go

Bekijk de website van Ogu voor nog meer leuke wanddecoratie