,

Een waanzinnig stoere kamer!

Ben jij iemand die wel van een stoer interieur houdt?

Dan hebben we in deze stijlkamer, bij Silo6 in Harderwijk, de inrichting gemaakt die jou op het lijf geschreven is! We hebben gekozen voor een lekkere stoere bank van leer die wel tegen een stootje kan. Een bank waar je natuurlijk ook heerlijk languit op kan liggen voor de tv. Verder hebben we stoere materialen, donkere kleuren en een spannend schilderij opgehangen. Dit alles bij elkaar, maakt van deze woonkamer een stoere robuuste ruimte.

zwarte en stoere kamer

Stoere ruimte met stoere materialen

Krukjes die wel verbrand lijken!

En een lamp van container-oost die rechtstreeks geïmporteerd is uit een fabriek in Slowakije. Hij ziet eruit alsof hij rechtstreeks van een filmset afkomt. En dat is ook zo! Zwart staal en rubber was het uitgangspunt voor dit stoere interieur. Nou stoer is het wel geworden dachten wij!

minimalistische kamer

Hier is nog wat aankleding nodig

Liever wat vrouwelijker?

Is het jou allemaal net even wat tè stoer en mag het wel wat vrouwelijker en vrolijker? Let dan op wat deze hippe koperen accessoires met de ruimte doen! Met enkele kleine aanpassingen hebben we de ruimte een vrouwelijke touch gegeven. De donkere kussens zijn vervangen door kussens in koperkleur. En we hebben een prachtige staande booglamp van koper in de kamer gezet. De eyecatcher in de deze woonkamer is toch echt de bolletjes salontafel van het merk PTMD. Die wil je toch hebben?!

Door zachtere kleuren een vrouwelijkere sfeer

Vrouwelijker door het gebruik van koper

Zoals je ziet zijn ook hier de wat grotere uitgaven zoals de bank, de kast en het kleed gewoon gebleven. Veranderen van stijl in huis hoeft echt niet meteen veel geld te kosten.