,

Trends voor 2016

A shade of gold, trend voor 2016

Okergoud, a shade of Gold voor 2016.

Daag kerstboom, wat zet jij terug?

Als eerste wensen wij iedereen een waanzinnig jaar in goede gezondheid toe. De kerstboom is eruit, wat zet jij ervoor in de plaats? Ga je voor een mooie plant, of een nieuwe kleur?

Voor de nieuwste trends van 2016 lees je hier verder. Was je al van plan om een muurtje te verven? Of wil je die schitterende sfeer van de kerst eigenlijk nog niet loslaten? Laat die gouden slinger maar hangen dan.

Er is namelijk goed nieuws voor je!! DE kleur voor 2016 volgens trendwatchers en Flexa is “a shade of gold” oftewel Okergoud. Heerlijk wat een prachtige kleur, als dit geen feeststemming brengt. Vorig jaar hadden we natuurlijk Koperoranje, en deze warme kleur blijft, alleen nu nog wat chiquer.

kleur in huis, verf en kwast

Prachtige kleuren voor 2016

A shade of gold, okergoud in huis.

Weg met a shade of grey, de kleur Okergoud is een warme kleur waar je vrolijk van wordt. En ook niet geheel onbelangrijk; prachtig te combineren met alle aarde- en naturel tinten. Ben jij in het bezit van een strakke inrichting met veel glas en staal? Dan zorgt Okergoud voor sfeer en warmte. Weet je nog niet zo goed hoe je deze kleur in huis toe moet voegen?? Lees dan verder!

Okergoud in huis, lambrisering

Lambrisering moderne stijl.

Je kan altijd beginnen met verven.

Heb je er wel eens aan gedacht om alleen een lambrisering van muurverf te maken? Hartstikke hip! En het ziet er meteen uit als een toffe blikvanger waarbij je niet helemaal tot aan het plafond hoeft te verven. Schilder de rand ongeveer met de losse hand en je hebt een super eigenwijs effect! Houdt hierbij wel ongeveer een horizontale lijn aan, anders wordt het niet zo mooi.

zwart goud, lampen Tom Dixon

Lampen van Tom Dixon

Combineer met meer okergoud.

Op de bank enkele kussens met goud erin, een prachtige lamp van Tom Dixon boven de tafel en overal wat kaarsen overal die natuurlijk op en top goud mogen zijn. Laat het feest die 2016 heet maar beginnen! Deze lamp is trouwens wel een van mijn persoonlijke favorieten. Hij is strak zwart aan de buitenkant en de binnenkant heeft die prachtige gouden kleur. Het model heeft meerdere subtiele vormen en kunnen alleen of samen boven de tafel. Vanaf €400,- kan hij al bij jou thuis hangen!