,

THUISWERKEN IN EEN WAANZINNIGE RUIMTE

Kleur, overal om je heen is kleur.

Wat doet kleur nou eigenlijk met je gemoedstoestand? En hoe zorg je ervoor dat kleuren bij jou passen?

side table met laden zwart

 

Tegenwoordig werken we steeds vaker thuis. Door gedwongen ontslag, om de files te ontwijken, de zorg voor kinderen of misschien wel om nieuwe dromen uit te laten komen. Of je oude droom in een nieuw jasje te plaatsen! Voorzichtig, naast een eventuele bestaande baan, komen deze dromen uit. Die thuiswerkplek, daar breng je heel wat uurtjes door. Dus wat voor gevoel wil je in je kantoor hebben, wat wil je uitstralen? Bovenstaand bureau is van vt-wonen en voor €299,- kan hij bij jou thuis staan!

WEL OF GEEN KLANTEN THUIS?

Eijffinger behang als blikvanger

Heerlijke ontspannen ruimte in Shiatsu praktijk

Komen er klanten thuis, behandel je hier ook klanten, geef je bijvoorbeeld massage of een andere therapie?

Dan moet jouw kantoor ervoor zorgen dat de klant zich welkom voelt. Het moet passen bij hetgeen je als bedrijf uit wilt stralen. Je huis/ kantoor is het verlengstuk van jezelf en dus je visitekaartje!

Hoe doe je dat nou eigenlijk?

Geen klanten in je kantoor?

eettafel die ook als bureau kan dienen

prachtig bureau met handige kruk

Komen er geen klanten in je kantoor? Dan wil je zelf natuurlijk optimaal worden geïnspireerd. Heb je de luxe van een aparte kamer?

Heerlijk, zo kun je snel even de boel de boel laten als je even wat anders wil doen. Maar hierin zit natuurlijk ook meteen het gevaar dat opruimen niet echt moet. Zo wordt het snel rommelig in plaats van inspiratievol.

Na elke opdracht of als je consequent bent, ruim je aan het einde van je werkdag in ieder geval het hoognodige op. De volgende dag wil je starten met werken, niet met opruimen. Dat loert om de hoek natuurlijk als je lekker de deur achter je dicht kan trekken.

Heb je ruimte om naast je bureau nog een andere stoel of misschien wel een bankje (hangmat of ligstoel!) neer te zetten? DOEN!

Even met een andere blik, letterlijk, de zaken bekijken doet echt wonderen.In de volgende blog zal ik iets dieper op het gebruik van je juiste kleuren ingaan.

Kun je niet wachten en wil je nu al aan de slag maar weet je niet hoe? Doe hier inspiratie op!