,

Stylingplannen met meer budget!

Woonaccessoires met een lekker budget!

Retro groenkastje met zwarte vasen

Ja en dan kan deze week de blog voor mensen met een groter budget natuurlijk niet achterblijven! Ben jij niet snel uitgekeken op je accessoires en wil je iets goeds en moois in huis wat anderen niet hebben? Dan is deze blog echt iets voor jou! Met de keuze voor meer kwaliteit heb jij echt mooie spullen in huis die passen bij jouw eigen stijl.

Landelijke stijl in huis?

Het zijn de details die uw interieur afmaken

Hou je van een stoere en landelijke stijl?

Kijk dan eens in de showroom van Molitli Interieurs in Nijkerk. Hier verkopen ze prachtige kandelaars, vazen en schalen van onder andere het merk Hoffz en PTMD. Hiermee haal je spullen in huis die tegen een stootje kunnen en tijdloos zijn. Regelmatig zijn er bij Molitli Interieurs leuke acties en natuurlijk nieuwe accessoires, ook te zien in de webshop en natuurlijk facebook.

Zelf ben ik een enorme fan van het merk HKLiving. Dit is een Nederlands merk opgericht in 2009 en wordt inmiddels wereldwijd verkocht. Als je van HKLiving iets in huis haalt, dan haal je zeker een eigentijdse en originele sfeer in huis. Onderling zijn de accessoires goed te combineren, maar ook met de meubels die HKLiving maakt. Onder andere te koop bij Tutze en Silo6 in Harderwijk.

Kek groen met brons! Het blijft een gave combinatie!

Ga voor een eigenzinnige stijl

kussens

Bij KUS-SEN worden kussens op maat gemaakt van restanten stoffen van bekende meubelstofmerken als Kvadrat, de Ploeg en Fanny Aronsen. De kussens tijdloos, uniek, duurzaam, aaibaar en van goede kwaliteit. Alle kussens worden maar eenmaal gemaakt: uniek dus! Een kussen op maat laten maken is ook mogelijk, zo past het altijd in je interieur! Neem eens een kijkje op de site van Susan en natuurlijk is zij met KUS-SEN ook op Facebook te liken.