,

Styling ideeën voor een klein budget

Vorige keer had ik geschreven over styling met heel weinig tot geen budget. Deze week gaat het budget een beetje omhoog. Ik bedoel dan winkels die hele leuke accessoires hebben, voor kleine prijsjes. Want wie wil er nou teveel betalen?

Shoppen voor weinig!

landelijk-wonen

Ben je wel eens bij Leen Bakker geweest? Ze verkopen hier de lijn van 101-woonideeën. Hartstikke hip en leuk! Kussens, lampen, kasten wat wil je nog meer? Alles is met elkaar te combineren en saai zal het hierdoor niet zijn. De prijs is super gunstig, en die ideeën? Die doe je op in het 101- woonblad. Natuurlijk hoef je niet alles van deze serie met elkaar te combineren. Er zijn genoeg andere leuke kussens en accessoires bij de Leen Bakker te koop. Ga op je gevoel af en combineer wat jij mooi vindt. Tegenwoordig vloekt niets meer.

Nog zo’n fijne winkel met veel spullen voor een kleine prijs is Kwantum. Volop leuke kussens, lampen, kaarsen en zelfs schilderijen zijn hier te koop. Lekker op kleur gerangschikt, je hoeft het alleen nog maar mee te nemen en neer te zetten.

P1150372

Wat dacht je van de Xenos. Deze winkel stond eerst bekend om zijn knutsel en frutsel spullen. Maar nu kun je er ook hartstikke goed terecht voor meubels en woonaccessoires. Ik zag er mooie fruitschalen van teak, lampenkapjes met bloemen, maar ook mooie spiegels en bergen met kussens voor op de bank.

Wordt Family-member en bespaar!

beige-leren-3-zitsbank-en-zwrate-leren-draaifauteuil__20143_cols01a_01_PE406135

En natuurlijk mogen we de Ikea niet vergeten. Hoeveel spullen wil je hebben? Hier verkopen ze echt alles en voor een normale prijs. Op de website en in het blad, genaamd Family, staan super leuke ideeën van klanten. Dit blad krijg je als je Family member wordt, en behalve dat dit gratis is, krijg je ook nog korting op producten.
In de winkel zijn er natuurlijk de mooi gestylde woon- en slaapkamers waar je volop inspiratie opdoet. Je hoeft echt niet alles zelf te verzinnen.

Nou waar wacht je op?