,

Stijlvol opgeruimd staat waanzinnig!

Opbergen in stijl

Nooit kan je teveel hebben van…. inderdaad opbergruimte!! Een rommeltje is snel gemaakt, zeker met kinderen in huis. Zou het niet fijn zijn als het ook zo snel weer is opgeruimd? Meestal gaat dat niet zo snel. De oplossing? Meer kasten en dus meer opbergruimte. Want hoe groot of hoe klein je huis ook is, spullen heb je altijd teveel, en opbergruimte te weinig.
waanzinnig_interieur_stijlvol_opbergen_witte_kast

Persoonlijke opberger?

Zelf vinden wij het heel leuk om meerdere stijlen door elkaar te gebruiken. Er staat bij ons onder andere een oude grenen geverfde buffetkast maar ook een strak gelakte (oranje!) kast zonder handgrepen. De oude grenen buffetkast heeft een nieuwe look gekregen door een laag verf aan de binnen en buitenkant. Hierdoor staat een uniek stuk in ons huis. In het bovenste deel van de kast laten we onze mooiste spullen zien. In het onderste gedeelte staan alle spullen die we nodig hebben, maar die niet iedereen hoeft te zien.
grijze_kast

Zet een lockerkast in je huis

Helemaal hip is het ook om lockerkasten in huis te hebben. Zet er een paar naast elkaar en maak een statement. Combineer met een zacht kleed op de grond en pastelkleuren op de muur en je kamer heeft in een handomdraai een waanzinnig uiterlijk! Het merk Hkliving verkoopt super gave lockerkasten, te koop onder andere bij Tutze in Harderwijk.
HK Living

Liever op maat gemaakt?

Laat door een meubelmaker een kast maken aangepast op jouw eigen wensen en kleuren. Dan zijn de mogelijkheden natuurlijk eindeloos. Er is voor elk budget een oplossing. Maak van meerdere blokken een grote kast tot aan het plafond, gaaf met hier en daar een afwijkende kleur. Of is hier en daar een open kastje aan de muur genoeg om jouw favoriete spullen te tonen? Laat je lekker inspireren door de nieuwste trends op het gebied van opruimen.
image