,

Praktische tips voor een warme en gezellige wintertijd

Klaar voor de wintertijd

Nou daar zitten we dan, het nieuwe jaar is een paar dagen oud. Nog steeds is het koud buiten en zijn de avonden donker en lang. Hoe kom ik toch de rest van deze winter door? Waanzinnig Interieur helpt je de winter door met stijlvolle interieur verwarmers!

Gezellige warmte oplossingen voor ieder budget

Voor binnen is de oplossing binnen handbereik. Tijd om behaaglijk op de bank te kruipen met dat mooie, misschien wel zelfgemaakte, warme kleed en die mooie nieuwe kussens erbij. Heerlijk genieten. Heb je geen plek, of geen budget voor een open haard? Geen paniek. Een grote schaal met kaarsen geeft bijna net zoveel sfeer en warmte af.

Gebruik houten accessoires

cool-home-decor-ideas-with-copper-2

Gebruik meerdere houten accessoires in huis en creëer hiermee meteen een warme sfeer. Zet een paar houten krukjes bij elkaar, of meerdere houten kandelaars op een schaal en in een keer heb je die warme sfeer in je woonkamer.

Koper is hip en geeft warmte!

copper-interior-inspiration-home-accessories

Een van de andere hippe mogelijkheden is koper in je interieur. Kies juist die glanzende schaal van koper met je favoriete kaarsen. Koper combineert erg mooi met poederige pastelkleuren en wit is natuurlijk altijd goed.

Kom maar op winter, wij zitten er klaar voor!

hearth1
Steek maar lekker aan die open haard, of je verzameling kaarsen. Gezellig met een kop koffie en chocoladekoekjes op de bank samen met je liefje en natuurlijk die heerlijke romantische film onder je zelfgemaakte deken. Kaarsen aan, kom maar op met die koude winter. De gordijnen mogen dicht, tijd voor waanzinnig genieten!