,

Opbergen in stijl deel 2

opbergen_in_stijl_waanzinnig_interieur_grijskastje

Opbergen in stijl deel 2

Nu we vorige week in stijl onze grote spullen opgeborgen hebben. Is het nu tijd om ook alle kleine rondslingerende spullen een waanzinnige plek te geven! Want ik weet niet hoe het bij jullie gaat, maar ik heb toch altijd overal van die kleine troepjes rond slingeren. Een lippencrème, een tube handcrème, mijn sleutels. Ik moet ze echt op een vast plek neerleggen want anders kan ik helemaal nooit iets vinden….
HK Living

Stijlvol je prullen aan de kant?

De oplossing is hiervoor eigenlijk heel simpel. Een leuke schaal of mand en al je spullen liggen bij elkaar, ze zijn makkelijk terug te vinden en het staat ook nog eens super netjes. In je boekenkast een paar kleine bakken, eventueel met deksel, en weg zijn je rommeltjes die je niet wilt zien. Pennen, briefjes, waxinelichtjes en opladers die altijd overal liggen, netjes in een bak. Meteen een goeie blikvanger als je een flitsende kleur gebruikt.
opbergen_in_stijl_waanzinnig_interieur_bijzettafel-met-opbergruimte

Waanzinnig in een mand of schaal

In de collectie van 101-woonideeën, die te koop is bij onder andere Leen Bakker, kun je mooie draadmanden kopen. Naast de bank staan deze heel leuk. Kun je er meteen je extra kussens of je deken in bewaren als je meer ruimte op de bank nodig hebt. Natuurlijk kan je ze nog zien, en dus nog steeds van genieten! Ben je een beetje handig? Maak er dan een dienblad op zodat de mand ook meteen een bijzettafel is. Het patroon van het dienblad kun je op de site van 101 woonideeën terugvinden.
opbergen_in_stijl_waanzinnig_interieur_kledingkast

Liever een draadmand met een eigen touch? Of ga jij voor stoer rubber en lief vilt!

De manden van rubber en vilt die je nu overal ziet zijn ook al zo leuk! Je zou bijna meer prulletjes gaan verzamelen omdat je dan meer leuke opbergers neer kan zetten! Het hout voor de open haard staat hier sfeervol in, maar wat dacht je van je mutsen, shawls en handschoenen? Alles bij elkaar en laat maar lekker uitpuilen.
Trek de opruim woede door tot in de keuken! Stapel je mooiste borden op elkaar en je allermooiste servies mag gezien worden! Hang S-haken van de bouwmarkt aan het rek en hang hier je kopjes aan die gezien mogen worden. Gesorteerd op kleur of lekker speels alles door elkaar. Wat je mooi vindt mag gezien worden!
opbergen_in_stijl_waanzinnig_interieur_keuken