,

De nieuwste woontrends van 2015

Niet te missen in woontrends in 2015!

Flexa Creations Collectie

Early Dew in de keuken

Ik had er al kort over geschreven aan het einde van 2014. DE kleur van 2015 is voor Flexa de kleur Copper Orange. Ga je mee met de trend? Was je al toe aan een andere kleur in je woonkamer? Dan is deze prachtige warme kleur super gaaf! Schilder je hele muur ermee en een chique uitstraling is een feit. Deze kleur combineert prachtig met een houten vloer. Heb je die niet of ga je liever voor enkele accessoires? Zet deze dan in een groepje bij elkaar. Misschien wel op zo’n mooie koperen schaal. Er is ook een magnetische variant waardoor je de schaal aan de muur kan hangen en hier leuke kaartjes aan kan hangen zonder gaatjes erin te prikken. Laat voor een mooie samenhang in huis de kleur koper ook nog ergens anders terug komen. Wel eens aan koperen lampen boven je eettafel gedacht? HKLiving verkoopt echt hele mooie!!

Copper orange in huis?!

Koper in huis

Copper Orange voor 2015

Flexa is ook meteen van start gegaan met een nieuwe kleur deze maand.

DE kleur van begin 2015 is Early Dew uit de Creations collectie. Een licht groen- grijze kleur. Deze is ook super mooi samen met koper! Is voor jou koper op de muur teveel van het goede? Dan is Early Dew een super zacht mooie alternatief! Heel mooi met wit, grijs en hout tinten.

Zoedt-sfeerfoto-33

Prachtige accessoires van Zoedt!

Combineer deze subtiele kleuren eens met leuke houten blokjes als accessoires.
Het is al een tijdje een trend, maar ik had er nog niet over geschreven.
Bij onder andere Zoedt verkopen ze leuke houten kaarten en houten blokjes met tekst in verschillende formaten met anders dan andere teksten.
Wat dacht je van :”Jij bent leuk, mag ik je houden?” Grappig toch!!
Gezellig met meerdere leuke teksten naast elkaar op een rij.
Of gewoon willekeurig opgehangen op de muur samen met enkele letters of een schattig hartje. Je kan natuurlijk ook echt los gaan en je saaie muur behangen met deze te gekke houten blokjes! Wissel voor een speels effect de grootte van de afbeeldingen af. Ook leuk om te variëren met materialen. Denk eens aan enkele canvas borden naast deze leuke houten blokjes.