,

Hou dat waanzinnige vakantiegevoel nog even vast!!

En dan is de vakantie ineens voorbij. Zou het niet lekker zijn om dat heerlijke ontspannen zomergevoel nog even wat langer vast te houden?? Elke avond na het werk nog even in gedachten terug naar die heerlijke ontspannen vakantie? Daar kun je in huis een makkelijke oplossing voor bedenken. Schilder je muur in DE kleur van dit jaar van Flexa: TEAL.

Of heb je in jullie favoriete restaurant een mooie kleur op de muur gezien? Probeer die eens op je eigen muur. En waan je elke avond weer in dat knusse restaurantje alsof je niet weg bent geweest! Nog meer ontspanning nodig? Hang je hangmat eens binnen nu het buiten iets frisser is geworden.

198c46cc7b2e13dc4d6a50a8c3efafea

Woonplant van de maand in huis?

planten

Combineer jouw favoriete kleur met de woonplant van de maand augustus de Echeveria

Wel eens van gehoord? Misschien niet, maar gezien heb je hem zeker. Het is namelijk een vetplant. Ideaal voor als je, net als ik, niet zulke groene vingers hebt. Vooral de kleur is prachtig. De meeste hebben een beetje een vergrijsde groene tint en er zijn meerdere modellen te krijgen. Door de kleur zijn de plantjes prachtig te combineren met een krachtige kleur als Teal. Zet een aantal van deze plantjes bij elkaar in een leuke schaal, en hoppa, ineens heb jij een ander gezicht op tafel of in de vensterbank.

De sfeer van een ondergaande zon in huis?

60e4d9ebf87414d04a7daacb383a2fb1

Ben je niet zo’n blauw-fan? Dat kan natuurlijk want blauw valt toch onder de kant van de koele kleuren. Als jouw woonkamer op het noorden is, dan zal ik dat niet snel aanraden. Hier kun je dan betere warme kleuren als rood, oranje en geel gebruiken. Ik zag dat “Retro Vibe“ van Flexa een nieuwe warme gele kleur is. Dit is een beetje een mosterd geel. Wil je liever de wat frissere “Fiesta Latina” die als de warme gloed van de ondergaande zon aanvoelt. Hoe dan ook genoeg te kiezen om de zomerzon nog wat langer vast te houden tijdens deze regenachtige dagen!