,

Het is bijna Pasen, ben jij er al klaar voor?

pasen_2014

Alles mag! Leef je lekker uit met de pasen!

De tijd van Pasen is weer een leuke tijd om je woonkamer een leuke oppepper te geven in allerlei kleuren. En alles mag! Leef je lekker uit met je favoriete kleuren. Het is maar tijdelijk, dus ik vind dat alles is toegestaan. En zeg nou zelf rood, roze en oranje, daar wordt je toch vrolijk van? Vloeken? Echt niet hoor, dat bestaat niet meer tegenwoordig. En het is meteen iets anders dan het traditionele geel en groen.

foto

Gebruik waar bloemen of takken waar je zelf fan van bent!

Zelf vind ik het leuk om roze te gebruiken. Ja ik geef het toe, ik ben een echt roze fan!! Maar om het serieus toe te voegen is mij nog niet echt gelukt in een huis met drie mannen. Dus met Pasen is mijn kans! Onder andere bij de Xenos zijn er allerlei leuke versiersels te koop en voor niet zo veel geld heb je dan echt een leuke boom. En die paastakken? Misschien heb je wel een aardige buurvrouw met een mooie boom in de tuin waar je een paar takken van mag hebben. Als je ze goed laat drogen, kun je zelfs de takken in je mooiste kleur verven.

paastak

Doe eens gek en schilder je lege potjes. Pasen hoeft niet duur te zijn!

Ik vind het ook leuk om lege potjes, van bijvoorbeeld groenten of pastasauzen, samen met je kinderen te verven. Dat is al een leuke middagbesteding op zich, met ook nog eens een super vrolijk en eind resultaat! Hierin een paar kleine takjes met leuke vogeltjes of vlinders op een mooi tafelkleed en jou paasdagen kunnen toch niet meer stuk?! Ik zag dat ze bij Xenos ook speciaal paaslint verkopen. Super leuk om de glazen of vazen een mooie rand te geven met dit lint. Dit lint kost maar een paar euro en het effect is waanzinnig!! Met dubbelzijdig plakband verschuift het niet, en zijn je glazen na de paasdagen zo weer de oude.

DSC_4533-e1303143996957

Zelf Paasversiering maken is lang zo gek nog niet!

Je kan ook eens voor iets anders kiezen. Of wat dacht je ervan om zelf een versiering te maken. Bij onder andere de Ikea kun je voor 0,99 cent een witte mok kopen. Hierin snij je op maat wat foam, onder andere te krijgen bij Intratuin. Doe dit schuim in de mok en steek hierin je mooiste kaars. Lijm deze voor de veiligheid vast. Vul de mok verder met mos, enkele eieren eromheen en klaar is jouw eigengemaakte ei-catcher.

Mail mij een foto van jouw mooiste paasversiering via Facebook waanzinniginterieur. Ik ben benieuwd!!