,

Haal een waanzinnig voorjaar in huis!

De wereld op zijn kop.

Het wordt buiten steeds groener en groener. Heerlijk! Binnen is het ook tijd om het groen te maken! En dat hoeft niet perse met een hele groene kamer natuurlijk. Een klein gebaar kan ook groots effect hebben! Het maakt niet uit of je groot of klein woont, tover je plafond om tot een tuintje. Het kan nu met deze hangende planten van Sky Planter. Speciaal gemaakt voor je kruiden in de keuken, of gewoon leuk in de woonkamer! Onder andere te koop via BOSSKE.com. Ben je handig? Dan kun je dit eenvoudig zelf maken, leuk klusje in plaats van een middagje niets doen ;-)

Voorjaarskriebels gekregen?

Wil je wel liever met verf aan de slag? Joehoe ik ben voor!! Ik ben fan van de kleuren van het merk Painting the Past. De naam zegt het eigenlijk al. Een gevoel van vroeger! Met deze matte kalkverf werden vroeger de muren in Engelse landhuizen en kastelen behandeld. Wie wil die sfeer van een klein kasteel of landhuis nou niet hebben thuis. Painting the Past gebruikt het authentieke recept en is verkrijgbaar in de kleuren van toen.

tumblr_my3yxcKyBD1soww9to1_1280

Natuurlijk zijn er ook 35 kleuren van nu toegevoegd. Wie wil er nou niet “Cottage Green” , “Dutch Grey”, of “French Linen” op de muur hebben? Alleen voor de prachtige namen zou je dit al willen. De kleurstalen die te koop zijn bij onder andere Casa Cosi in Almere zijn een lust voor het oog. Met namen als White Poetry of Shabby Chic kan dit toch niet meer verkeerd gaan? Onderling kleuren ze prachtig samen.

paintingthepastdegrijstinten