,

Een waanzinnig en zonnig voorjaar in het vooruitzicht?

Het is prachtig weer, heb jij ook al zin in om voor prachtige voorjaarskleuren in huis te gaan? Wat dacht je van mooie zachte pastellen in huis. Hier kun je heerlijk bij weg dromen. Zelf als er toch nog een paar koude dagen om de hoek komen kijken kunnen ze prima! Alle kleuren passen mooi bij elkaar. Meer is er niet nodig om sfeer in huis te krijgen! De muur schilderen in een zachte pastel kan altijd. Mooie kussens in bijpassende kleuren, een licht kleed en klaar ben je voor de lente!

Wil je wat meer sfeer creëren met behang?

stu-theelepeltjes-behang-4-600x600_1

Het is heel tof om een deel van een muur te behangen met een opvallende print. Bij Studio Ditte hebben ze een nieuwe serie in de collectie; behang met een vintage uitstraling. Wat dacht je van de ouderwetse theelepels van je oma aan de muur? Of maak een grapje en behang de muur met tegeltjes-van-vroeger-behang. Je hele ruimte krijgt er een oppepper van. Hierdoor ben je in één keer klaar voor het voorjaar. Dit behang is verkrijgbaar bij Colorsathome in Harderwijk.

Durf je wat meer te knallen?

foto

Ga dan voor fris en fantastisch geel. De kleur van deze lente, oké in ieder geval voor de maand maart, is wat mij betreft toch echt geel! Ik wordt er in ieder geval super vrolijk van. Is de hele muur geel je een beetje teveel van het goede? Een paar kleine veranderingen mag natuurlijk ook. Een geel krukje van metaal uit de vtwonen collectie, een gele lamp, wat kussens op de bank. Of alleen een schilderij in kleur en een bos gele tulpen, jouw huis is klaar voor de lente!

Details maken het voorjaar

interior-apartments-awesome-white-loft-interior-idea-with-cozy-grey-sofa-and-yellow-touch-of-wall-decor-appealing-loft-decorating-ideas

Doe eens gek en geef die ouwe meuk een nieuw leven met een likje verf

8f9d60a70feeebd5588a3c1c0b52000f

Heb je op zolder nog een rij oude stoelen en weet je niet wat je hiermee moet doen? Verf alle niet bij elkaar passende stoelen dezelfde kleur en hoppa, ineens passen ze wel bij elkaar! Jouw woonkamer is klaar voor een waanzinnige lente!!