,

De kerstboom de deur uit, wat nu?

Waanzinnig Interieur wenst iedereen een gezond, kleurrijk en liefdevol 2014

waanzinnig_2014_interieurvoorbeeld

En dan wordt het opruimen geblazen (is dit misschien wel één van je nieuwe voornemens??) …

Krijgt de echte kerstboom dit jaar een tweede leven in de tuin, of mag die neppert weer terug in de doos tot het einde van dit jaar? Samen met het vertrek van de kerstboom met al zijn lichtjes en versiersels verlies je die warme sfeer en gezelligheid in huis. Tijd voor een nieuwe uitdaging in je woonkamer. Maak ruimte voor nieuwe spullen, kleuren en accessoires!

Vul de lege plek die de kerstboom heeft achtergelaten met grote plant in een mooie pot. Of durf een beetje meer en schilder de muur in een verrassende en inspirerende kleur. Of misschien wel een tof behang op de wand. Liever iets kleiner beginnen? Een stuk van je allermooiste behang inlijsten ziet er ook al waanzinnig uit. Een nieuw jaar is begonnen met nieuwe kansen voor je woonkamer.

De trendkleuren voor 2014

Om je alvast een beetje op weg te helpen als je niet weet waar je moet beginnen. Volgens Flexa is DE kleur van 2014: TEAL. Ook Histor kiest dit jaar voor deze blauw groenige tint. De kleur TEAL combineert prima met lichte, natuurlijke tinten. Zie jij jezelf al zitten op dat verlaten strand met die wuivende palmbomen? Wil je liever wat spannender combineer TEAL dan met een vleug zwart. En durf je nog wat extremer te gaan? Wat dacht je van een combinatie TEAL met de nieuwe okergele kleur?

Een voorbeeld van de trendkleur voor 2014 met de naam TEAL

Trendkleur_teal_2014

Trendkleur 2014: Pantone Radiant Orchid

Volgens Pantone is DE kleur van 2014: Radiant Orchid, een prachtige paarse kleur van, inderdaad, de orchidee. Met deze krachtige kleur paars kun je alle kanten op.trendkleur_2014_pantone-color-of-the-year-2014-radiant-orchid In combinatie met veel groen krijg je het gevoel in een exotische tuin te zijn. Je zou rustig aan kunnen beginnen met kussens op je bank en wat vazen op de tafel. Als zelfs dit je te gek is heeft Pantone de oplossing. Alle kleuren zijn te verkrijgen in mokken en kommen. Zelf een hoesje voor je telefoon is een optie. Kleur in huis hoeft echt niet extreem te zijn. De mokken zijn onder andere te koop bij de Bijenkorf en online onder andere bij Bol.

interieur_radiantor_chid_trendkleur2014

Houdt er echter wel rekening mee dat je niet alle trends zomaar op hoeft te volgen. Belangrijk is het, om naar de rest van je interieur te kijken en natuurlijk je eigen smaak te volgen!! Heb jij ook zo’n zin om aan de slag te gaan?